Форма входу

Календар новин

«  Листопад 2012  »
ПВСЧПСВ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Міні-чат

Наше опитування

Чи підтримуєте Ви ідею створення цього сайту?
Всього відповідей: 523



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вівторок, 16.04.2024, 16:14
Вітаю Вас Гість | RSS
Сайт студентського самоврядування факультету міжнародних відносин
ЛНУ ім. І. Франка
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2012 » Листопад » 9 » презентація інформаційного буклета«I’Stuff»
презентація інформаційного буклета«I’Stuff»
16:19


6 листопада 2012 року на факультетіміжнародних відносин Львівського національного університету імені Івана Франка відбулася презентація інформаційного буклета«I’Stuff» («International Stuff»). До слова,підготували та видали буклет члени студентського самоврядування факультету міжнародних відносин.

Привітав присутніх голова студентського самоврядування факультету міжнародних відносин Василь Будурович, який зазначив, що «студенти давно планували таке видання». «Ідея створення буклета визріла у нас давно, однак завжди відчувалася нестача часу, кадрів чи інших чинників. Приємно, що нарешті нам вдалося організуватися і таки втілити ідею у життя», – поділився Василь Будурович.

Зі вступним словом до студентів звернувся доктор юридичних наук, професор, завідувач кафедри європейського права, заступник декана Михайло Микієвич. Зокрема, Михайло Миколайович закцентував увагу на тому, що студентську ініціативу однозначно підтримає адміністрація факультету. «Надзвичайно важливо, що над цим виданням працював колектив студентського самоврядування, адже саме ці люди є лідерами серед студентства факультету. Гадаю, що презентований буклет у майбутньому стане повноцінним журналом, який буде для студентів щоденним порадником», – зауважив Михайло Микієвич.

Слова вітання адресувала присутнім голова комітету інформації студентського самоврядування факультету міжнародних відносин Наталя Семенюк, яка подякувала усім, хто підтримав ідею видання буклета і допоміг у її реалізації. «Радіємо, що нам вдалося залучити студентів до виданння «I’Stuff». Зізнаємося, що на цей проект витрачено мінімум часу, однак максимум зусиль», – додала Наталя Семенюк, запросивши до співпраці всіх студентів-міжнародників, які бажають показати свої журналістські здібності.

Студентам показали мультимедійну презентацію, яка розповіла про наповнення буклету «I’Stuff». Відтак, у виданні вдало поєднали науково-академічне життя факультету з культурно-мистецьким, розповіли про святкування ювілею факультету і його досягнення за 20 років. За словами членів редколегії, видання планують зробити періодичним, адже «на факультеті міжнародних відносин відбувається чимало цікавих заходів, про які неодмінно треба розповідати іншим».

Прес-центр
Переглядів: 1019 | Додав: Katarrina | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Copyright Маркіян Серчинський aka 'mapki' © 2024